Fylld squash
Denna rätt testade jag igår. Jag åt en halv squash, men ni kan göra två halvor om ni tror ni äter upp det.
Ingredienser (2 port)
En squash
En paket sojabönor, eller andra bönor
En paket krossade tomater med smak el naturell
1 matsked sambal oelek
1 paprika
Riven ost (Västan 10% ekologisk om ni vill ha utan löpe)
Do like me
Ta en squash och dela på mitten på längden. Gröp ur den med en sked, men lämna 2 cm kant på varje kortsida. Det ska se ut som en båt kan man säga.
Hacka det urgröpta squashköttet och paprika. Koka upp krossade tomater (jag använde basilika-kryddad) och häll i grönsakshacket. Krydda med salt och Sambal oelek. Puttra tio minuter. Häll i bönorna och häll sedan blandningen i squashen. Strö över ost och in i ugnen i 15 minuter!!
Servera med grönsaker du gillar, en macka och kanske en god efterrätt.
Min dessert!
Ingredienser (2 port)
En squash
En paket sojabönor, eller andra bönor
En paket krossade tomater med smak el naturell
1 matsked sambal oelek
1 paprika
Riven ost (Västan 10% ekologisk om ni vill ha utan löpe)
Do like me
Ta en squash och dela på mitten på längden. Gröp ur den med en sked, men lämna 2 cm kant på varje kortsida. Det ska se ut som en båt kan man säga.
Hacka det urgröpta squashköttet och paprika. Koka upp krossade tomater (jag använde basilika-kryddad) och häll i grönsakshacket. Krydda med salt och Sambal oelek. Puttra tio minuter. Häll i bönorna och häll sedan blandningen i squashen. Strö över ost och in i ugnen i 15 minuter!!
Servera med grönsaker du gillar, en macka och kanske en god efterrätt.
Min dessert!
Kommentarer
Trackback