Vegegården!

Vegetarianer i Malmö - Sofie har hittat den godaste restaurangen i stan! I Skåne kanske till och med. Det är fakta tills ni överbevisar mig!

Ikväll gick jag och min pojkvän till Vegegården, som ligger nära Caroli (bakom), mot kanalen. För det första är det en helmysig restaurang, som en vanlig kinesisk restaurang, men alla rätter de har, har de bytt kött till sojakött. Vi åt buffé, men det finns även separata rätter. I buffén fanns bland annat biffgryta (godast av allt!), kyckling i kokosmjölk, kyckling i curry, tofugryta, kycklinggryta med grönsaker, vårrullar, friterade räkor (vegetariska!! hur faaan man gör det har jag ingen aning om!!) och en massa goda grönsaker, nudlar, ris och bulgur.

Maten var helt fantastisk god och smakade precis som en vanlig kinesisk rätt, alltså med kött. Ägarna var supertrevliga och i buffén ingick även friterad banan med glass (går att få tofuglass).

Restaurangen har öppet till 15.00 på måndag-onsdag om jag inte missminner mig. Men på fredagar och lördagar har den i alla fall öppet till 22.00 och på lördagar har de buffé till 20.00. Gå in på hemsidan för mer info! Vegegarden.com




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0