Haloumi med orientalinspirerad bulgur

Ja det blir mitt namn på denna middag - orientalinspirerad bulgur. Det var nämligen en röra jag själv blandade ihop. Men jag älskar haloumi, det är en sådan sak som jag kan äta dem dagarna jag verkligen inte känner för att äta något, som idag!

Detta använde jag:
1 tomat
Några gröna oliver
Lite Purjolök
1 stor svamp
Bulgur
Grönsaksfond
Haloumiost med basilikasmak

Såhär gjorde jag:
Jag kokte bulgur enligt anvisningen på förpackningen.
Hällde i lite grönsaksfond i vattnet och lät det koka.
Skär osten i ca 2 cm tjocka skivor och skär upp purjolök och svamp.
När bulgurn kokt i cirka 5 minuter (ungefär den tiden det tar att hacka upp sakerna) kan du börja steka osten, svampen och purjon.
Häll i de stekta grönsakerna samt tomat och oliver i bulgurn när vattnet har gått bort och låt dra lite på plattan så smakerna riktigt går ihop.

Servera :D


RSS 2.0